Wel eens nagedacht over boomstamtafel kopen Zoetermeer?

Boomstamtafel kopen Zoetermeer

Boomstamtafel

Ik had al jarenlang dezelfde tafel in huis en was echt toe aan iets anders. Met iets anders bedoel ik dan ook iets echt heel anders. Ik ben toen bij verschillende winkels gaan kijken en kwam uiteindelijk uit bij een boomstamtafel. Dit was echt zo anders dan de standaard tafel die ik eerst had en ik was dan ook gelijk verliefd op de tafel. De boomstamtafel uit Zoetermeer had wel een flink prijskaartje, maar dat had ik er wel over. Ik heb de tafel dan ook direct gekocht en een aantal weken later werd de tafel bij ons bezorgd. De tafel zag er echt super mooi uit alleen was er wel een probleempje. Bij het bestellen van de tafel hadden we geen rekening houden met het feit dat de huidige stoelen totaal niet bij de boomstamtafel paste. Hierdoor moesten we dus op zoek naar stoelen die wel mooi bij de boomstamtafel zouden passen.

 

Boomstam bank

Na lang onderzoek gedaan te hebben wisten we eigenlijk nog steeds niks te vinden. We besloten dan ook om terug te gaan naar het bedrijf waar we de boomstamtafel hadden gekocht. Zij gaven ons het advies om er een mooie boomstam bank bij te kopen. Hij had er dan ook nog een aantal in het magazijn staan en gaf ons de kans om ze in het echt te bekijken. De boomstam bank zag er inderdaad supermooi uit en we besloten dan ook om deze boomstam bank te kopen. De boomstam bank nam echter maar een gedeelte van de tafelruimte in. Hierdoor moesten we dus ook gaan zoeken naar iets anders dat er ook nog mooi bij zou passen. Uiteindelijk kwamen we dan ook uit bij leren stoelen. We hebben 3 leren stoelen besteld en hebben deze samen met de boomstam bank bij de boomstamtafel gezet.

 

Het uiteindelijke resultaat

Toen we alle benodigde spullen in huis hadden konden we het samenstellen. We hebben dit dan ook gedaan en het zag er echt prachtig uit. De bank paste inderdaad erg goed bij de boomstamtafel en de stoelen sloten hier dan ook mooi op aan. Naast dat we het zelf heel erg mooi vinden krijgen we er regelmatig leuke feedback op. Zo krijgen we erg vaak te horen dat heel creatief is en dat ze het misschien zelf ook wel willen toepassen in hun eigen huis. Mijn vrouw en ik zijn dan ook erg trots op onszelf dat we dit zo hebben weten uit te zoeken. We vonden het beiden ook erg leuk om ermee bezig te zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *