Timmerbedrijf Zeeland

      Geen reacties op Timmerbedrijf Zeeland

Timmerbedrijf Zeeland is hét adres als het gaat om het produceren, renoveren en restaureren van onder meer kozijnen, ramen, trappen, deuren, meubels en overkappingen. Eigenlijk zou je kunnen zeggen dat alles van hout realiseerbaar is als je een beroep doet op de diensten van Timmerbedrijf Zeeland. Zij gaan geen enkele houten uitdaging uit de weg.

Voor deskundige renovatie, restauratie en verbouwingen

Timmerbedrijf Zeeland staat voor deskundige renovatie, restauratie en verbouwingen van elke ruimte in je huis. In Zeeland worden bovendien de mooiste meubels op maat gemaakt van houtsoorten als steigerhout, grenen, teak en eiken. Timmerbedrijf Zeeland realiseert alles en geeft daarnaast alleen het beste persoonlijke advies.

Timmerbedrijf Zeeland maakt alles op maat

Heb je plannen voor aan- en nieuwbouw, wil je verbouwen of restaureren? Dan is Timmerbedrijf Zeeland je ideale partner. Ook voor timmerwerken in de vorm van deuren, houtbewerking, kozijnen en meubels ben je in Zeeland aan het goede adres. Uiteraard krijg je eerst een heldere en scherpe offerte voorgeschoteld. Van nieuwe deuren tot tuindeuren met een schuifpui. Timmerbedrijf Zeeland maakt alles voor je op maat. 

Vakmanschap, ervaring en een uitstekende service

Behalve deuren laat je ook je tafels, banken en kasten in de eigen werkplaats van Timmerbedrijf Zeeland maken. Weleens aan grenen gedacht? Tijdloos hout en vooral ook veelzijdig hout. Maar ook met andere houtsoorten kunnen we meer dan prima uit de voeten. En dat voor zowel het produceren van meubels als de interieurbouw. Uiteraard verzorgen wij ook de aanleg van dakkapellen om zo meer ruimte en licht te creëren. Dergelijke projecten nemen we van A tot Z op ons. Al jarenlang staan we hoog aangeschreven als het gaat om vakmanschap, ervaring en service en wordt ook onze prijs- kwaliteitsverhouding genoemd als een van onze sterkste punten.

In bepaalde gevallen moet je een vergunning aanvragen voor een dakkapel

Nog even over de populaire dakkapel; wij leveren in dat opzicht maatwerk en laten jou de afmetingen, kleur en materiaalsoort bepalen. Hebben we de dakkapel gereed, dan plaatsen we die in een dag. En telkens weer zijn de mensen verrast over het eindresultaat. Overigens worden bij dakkapellen steeds vaker onderhoudsarme rolluiken of screens geplaatst. Beide worden vakkundig weggewerkt in de dakkapel zodat er sprake is en blijft van een strak geheel. Let wel op als je een dakkapel overweegt te laten plaatsen, dat die aan bepaalde eisen moet voldoen en dat je in bepaalde gevallen een vergunning aan moet vragen.

Timmerbedrijf

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *