Elektricien Delft doet alles met elektriciteit

Elektricien Delft

Elektriciteit aanleggen

Na jaren gespaard te hebben, had ik genoeg geld bij elkaar verzameld om aan een eigen project te beginnen. Ik wou namelijk zelf een huis laten bouwen en hier of zelf in te gaan wonen, of verhuren. Ik heb toen onderzoek gedaan naar wat er allemaal nodig was en heb me hierop voorbereid. Toen ik alles had voorbereid ben ik begonnen met het bouwproject. Echter kwam ik tijdens het bouwen erachter dat ik iets was vergeten en dat was elektriciteit aanleggen. Als ik er nu op terug denk is het erg stom, maar elk mens maakt fouten. Ik ben toen met spoed gaan zoeken naar een elektricien. De grote vraag was toen voor mij, waar vind ik op een korte termijn een Elektricien in de buurt van Delft die zo’n klus aan wou nemen.

 

Een elektricien vinden

Ik had dus met spoed een elektricien nodig en ben online gaan kijken naar de mogelijkheden. Het kwam erop neer dat klussen met spoed extra geld zouden kosten en dit verlies besloot ik dan ook te nemen. Ik heb een elektricien gebeld en heb hem gevraagd of hij elektriciteit kon aanleggen bij mij. Zoals ik van tevoren had gelezen, vroeg hij wel een hoger bedrag omdat ik zo laat was. Ik heb hem de opdracht gegeven en de week erop begon hij met het de elektriciteit aanleggen. Hij deed dit samen met twee man en de klus was eigenlijk vrij snel klaar. Dit zorgde er dan ook voor dat ik verder kon met het bouwen van mijn eigen huis. Nadat de elektricien was geweest, waren er geen complicaties meer en verliep het proces erg soepel. Een aantal maanden later was het huis af en kon ik beslissen of ik zelf in het huis wou gaan wonen of dat ik het toch zou verhuren.

 

Zelf wonen of verhuren?

Ik had het huis volledig ingericht naar mijn smaak en het leek me dan ook prachtig om hier zelf in te gaan wonen. Echter was ik nu nog in het bezit van een ander huis en leek het me verstandig om dit huis eerst te verkopen. Ik heb het huis het eerste jaar verhuurd, dit zodat ik de tijd had om mijn andere huis voor een mooi bedrag te verkopen. Na ongeveer 10 maanden had ik een koper gevonden die een mooi bedrag voor mijn huis wou betalen. Ik heb toen met hem afgesproken dat hij 2 maanden later in het huis zou mogen wonen. Ik kon toen echt niet meer wachten om in mijn zelfgebouwde huis te gaan wonen,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *